Als u bij het opstarten van de administratie de melding krijgt dat u in een backup bestand werkt, kunt u het volgende doen om deze melding weg te halen.


Via archief -> systeembeheer -> systeeminstellingen staat het vinkje 'backup bestand' aangevinkt. Zodra je deze uitzet zal de melding niet meer voorkomen.