Uitleg over het overzetten van uw gegevens naar InformerOnline.

Als u uw administratie op secure.informer.eu heeft aangemaakt gaat u naar instellingen -> administraties -> klikt op uw administratie -> tabblad instellingen.

Hier vindt u de API sleutel, deze moet u kopiëren en in Informer Account invullen dit doe u onder het menu boekhouding -> diversen -> uploaden naar InformerOnline.

Vervolgens klikt u op OK en uw relaties worden overgezet naar uw InformerOnline administratie.

Het is dus niet zo dat de gehele administratie wordt overgezet.