Wanneer uw registratie gegevens niet zijn gevonden op onze registratie server kan dit verschillende oorzaken hebben. Het is belangrijk om altijd de juiste gegevens te gebruiken i.v.m. updates van het pakket. Om uw registratie opnieuw uit te voeren kunt u de volgende stappen doorlopen.

Ga naar het menu: Archief > Systeembeheer > Systeem Instellingen

Ga naar het tabblad: Bedrijfsgegevens

Schermafbeelding 2014-03-03 om 11.16.05

Klik vervolgens op de knop: Maak administratie gereed

Klik nu op: OK

Ga vervolgens naar: Archief > Opnieuw Inloggen

U kunt nu inloggen met uw MijnInformer gegevens om uw registratie gegevens op te halen van onze registratie server.